SEGRE

ONZE DE SETEMBRE PREPARATIUS

L'ANC preveu 160 autocars des de Lleida per a la Diada a Barcelona

Els mateixos que en l’anterior, malgrat la polèmica, 20 des de la capital, que sortiran des del Camp d’Esports || A la venda a la seu de l’entitat les samarretes oficials

Les samarretes oficials de la pròxima Diada, de color blau turquesa.

Les samarretes oficials de la pròxima Diada, de color blau turquesa.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) preveu contractar des de la província de Lleida 160 autocars per participar en la manifestació de la pròxima Diada a Barcelona, l’epicentre de la qual serà la plaça Espanya i el seu lema “Objectiu independència”. Glòria Segarra, del Secretariat Nacional de l’ANC, va indicar que l’objectiu és arribar al mateix nombre que en l’anterior Onze de Setembre, quan en van aconseguir omplir 160. El coordinador de l’ANC a la ciutat de Lleida, Jordi Alsina, en preveu 20 des de la capital, que sortiran a les 9.00 hores des de l’esplanada del Camp d’Esports. Va apuntar que ja han posat a la venda els tiquets, que tenen un preu de 15 euros. Va indicar que també es pot adquirir a la seu del número 16 del carrer Acadèmia la samarreta oficial de la Diada i una motxilla. L’horari per comprar-les és de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 21.00, i costen 15 euros les talles d’adult i 8 les de nen. Alsina va fer una crida també a acudir a la plaça Paeria els dilluns amb la samarreta a cantar per la llibertat dels independentistes presos.

La Diada d’aquest any és més polèmica després que exdirigents d’ERC anunciessin que no hi acudiran mentre que l’Assemblea fa una crida a la unitat del sector sobiranista. L’exdiputat Joan Tardà, que sí que hi anirà, va dir ahir que l’ANC “està pervertint la voluntat diàfana de l’independentisme de ser flexible i obert”.

Les samarretes oficials de la pròxima Diada, de color blau turquesa.

Les samarretes oficials de la pròxima Diada, de color blau turquesa.MAITE MONNÉ

tracking