SEGRE

BARRIS VEÏNS

Escorxador i Cappont volen mesures contra l’incivisme

Reunions amb els seus regidors de barri

Ferre, amb la junta de l’associació de l’Escorxador.

Ferre, amb la junta de l’associació de l’Escorxador.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les associacions de veïns de Cappont i Templers-Escorxador es van reunir ahir amb els regidors dels seus barris, Ignasi Amor i Elena Ferre, respectivament, per traslladar-los les seues demandes i reivindicacions. D’una banda, la presidenta veïnal de Cappont, Veni Ros, va explicar que van demanar a Amor “més vigilància a la plaça Sant Joan de Mata, ja que allà regna l’incivisme i és molt habitual trobar-se excrements, compreses i xeringues i li demanem la possibilitat de col·locar paviment amortidor en una plaça infantil de l’avinguda València”. Li van recordar que està pendent la climatització del local social des dels pressupostos participatius de fa dos anys. “Li exigim que es compleixi amb el que guanyem”, va manifestar, i va afegir que “li vam ensenyar l’espai a sobre del Mercadona on havia d’anar un centre de dia i va comprovar que està en condicions”.

Per la seua part, la presidenta veïnal de l’Escorxador, Marisa Arias, va valorar positivament la trobada amb Ferre. “Ha estat una reunió molt fluida i ens ha escoltat amb tot el que li hem plantejat”, va explicar i va afegir que “cal millorar la connexió dels carrers entre Lluís Companys i Acadèmia, que des dels canvis en el trànsit estan abandonats i que ens preocupa que en aquestes dos vies (Lluís Companys i Escorxador) els vehicles circulen a gran velocitat i és molt habitual que els turismes aparquin en doble fila”.

Va afegir que “també li hem explicat que hi ha molts veïns amb falta de valors que molesten a la nit a la plaça de l’Escorxador i no deixen dormir, per la qual cosa ens agradaria que hi hagués més vigilància; que falta il·luminació en carrers; que hi ha contenidors que estan mal ubicats i que el passatge de Santa Anna és un abocador”. Va dir que Ferre “va prendre nota de tot”.

Ferre, amb la junta de l’associació de l’Escorxador.

Ferre, amb la junta de l’associació de l’Escorxador.MAGDALENA ALTISENT

tracking