SEGRE

Un vianant ebri posa en risc el trànsit a l'avinguda Pinyana de Lleida

Denuncien un conductor adormit amb el motor en marxa

Vista aèria de l'avinguda Pinyana de Lleida.

Un vianant ebri posa en risc el trànsit a l'avinguda Pinyana de LleidaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 25 anys va ser denunciat dissabte a primera hora del matí per deambular en estat ebri enmig de la carretera a l’avinguda Pinyana, la qual cosa va obligar diversos conductors a esquivar-lo per evitar que fos atropellat. La Urbana va rebre l’avís a les 9.30 hores després que dos conductors truquessin alertant que hi havia un jove que caminava al mig de la carretera fent ziga-zaga, cosa que els havia obligat a fer maniobres per esquivar-lo, amb el perill de poder provocar un accident de trànsit o atropellar-lo. Quan van arribar al lloc, els agents van demanar en diverses ocasions al jove que sortís de la carretera i, davant de la seua negativa, van haver d’agafar-lo per portar-lo fins a la vorera. Després de comprovar que presentava símptomes de consum d’alcohol, el jove es va negar a identificar-se i es va adreçar als urbans en to agressiu. Finalment, va ser traslladat a la comissaria, on va facilitar les seues dades i se li va fer la prova d’alcoholèmia, en què va donar un resultat positiu de 0,87 mg/l. Va ser denunciat per desobediència i per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Per la seua banda, un conductor de 40 anys va ser sorprès diumenge a la tarda dormint sobre el volant del cotxe, amb el motor en marxa, a l’avinguda Rosa Parks. El xòfer es va negar a fer-se la prova d’alcoholèmia i va ser denunciat penalment. Durant el cap de setmana, la Urbana va denunciar tres conductors més per alcoholèmies, dos d’ells per causar accidents.

Al carrer Segon Passeig de Ronda, un conductor ebri va xocar contra una paperera i va triplicar la taxa d’alcoholèmia. La mateixa taxa va marcar un altre xòfer després d’un accident en què es van veure implicats tres turismes a Onze de Setembre.

tracking