SEGRE

SERVEIS EQUIPAMENTS

El refugi per a temporers seguirà fins al final de la campanya de fruita

Els veïns de Cappont insten a posar fi al miniassentament als Camps Elisis

Imatge d’ahir al migdia, amb dos persones i diverses pertinences a l’exterior del pavelló 3 de la Fira.

Imatge d’ahir al migdia, amb dos persones i diverses pertinences a l’exterior del pavelló 3 de la Fira.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Plataforma Fruita amb Justícia Social va denunciar ahir al matí que la Paeria preveia tancar avui el refugi per a temporers habilitats al pavelló Agnès Gregori de Balàfia, de manera que avui ja no podrien dormir en aquest equipament. Va vaticinar que aquestes persones passarien a pernoctar al carrer, ja que la campanya de recollida de fruita continua activa, i va reclamar que s’ampliessin els dies d’estada o es resitués el refugi. A la tarda, la Paeria va contestar que les persones allotjades hi podran seguir fins a la nit de divendres a dissabte i va afegir que “s’està gestionant que el servei d’alberg es pugui allargar fins al 20 de setembre, data en què la finalitza la campanya de la fruita dolça”.

Per la seua banda, l’exterior del pavelló 3 de la Fira i l’entorn als Camps Elisis s’han convertit en un miniassentament de temporers i persones sense sostre que hi pernocten al llarg de tot l’estiu. Hi ha objectes com matalassos a les cantonades del pavelló i roba estesa als voltants. La presidenta de l’associació de veïns de Cappont, Veni Ros, va explicar ahir que aquesta setmana ha notificat aquesta situació als serveis de neteja i que té previst fer el mateix amb el regidor de barri per posar fi a aquesta situació. “No ens sembla gens bé i no ens agrada que es faci aquest tipus d’ús dels Camps Elisis, potser se’ns ha escapat de les mans”, va manifestar.

En aquest sentit, la Plataforma Fruita amb Justícia Social afirma que a Alcarràs, Seròs i Aitona també dormen temporers al carrer o magatzems, denuncia que “la patronal agrària dóna l’esquena al problema de l’allotjament” i demana al Govern inspeccions i el finançament d’albergs.

Imatge d’ahir al migdia, amb dos persones i diverses pertinences a l’exterior del pavelló 3 de la Fira.

Imatge d’ahir al migdia, amb dos persones i diverses pertinences a l’exterior del pavelló 3 de la Fira.MAITE MONNÉ

tracking