SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Presó per a dos dels acusats d’abusar d’una jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular del jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida va dictar ahir presó provisional comunicada i sense fiança per als dos homes que van ser detinguts diumenge a la matinada acusats de robar i abusar sexualment d’una jove al carrer Riu Éssera (vegeu SEGRE d’ahir). La causa està oberta per un delicte de robatori amb violència i per un altre d’abús sexual. Hi ha un tercer detingut que és menor d’edat. Els empresonats ahir són dos homes de 26 i 38 anys. Els dos són nascuts a Algèria.

Els fets es van produir a les 6.05 hores de diumenge a l’esmentat carrer Riu Éssera. Els tres suposats agressors van fugir però van ser arrestats minuts després per la Guàrdia Urbana. La jove anava acompanyada de dos nois quan van ser assaltats violentament per tres individus.

Els tres agressors, un d’ells menor, van assaltar la jove i uns altres dos nois per robar-los

Un dels arrestats, l’home de 38 anys, hauria fet tocaments per tot el cos de la jove mentre li intentava robar la cartera de la bossa. Als dos nois els van intentar sostreure el mòbil però només se’n van emportar un, que va ser recuperat pels agents de la policia.

tracking