SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Quatre anys per a un adolescent per apunyalar-ne un altre a Pardinyes

A més de l’internament, n’estarà tres més en llibertat vigilada

Els fets van ser jutjats a començaments del mes de juny al tribunal de Menors.

Els fets van ser jutjats a començaments del mes de juny al tribunal de Menors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un adolescent va acceptar ahir una condemna de quatre anys d’internament i uns altres tres de llibertat vigilada per apunyalar al pit un altre menor el 17 de març passat durant una baralla a Pardinyes, com va avançar SEGRE. Va ser un judici de conformitat que es va celebrar ahir al migdia al jutjat de Menors de Lleida per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Tant l’acusat, que quan es va produir l’agressió tenia 17 anys, com la víctima, de 19, estan tutelats per la direcció general d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència. Els dos són Menes d’origen magrebí. La Generalitat, com a responsable civil subsidiària, es va oposar a indemnitzar la víctima amb 12.000 euros per les lesions. L’adolescent es troba internat des que va ser arrestat per la Guàrdia Urbana. Uns altres dos joves, en aquest cas majors d’edat, van ser detinguts per aquests fets i s’enfronten a un altre procés penal.

L’agressió es va produir durant la matinada del diumenge 17 de març a la confluència del carrer Corregidor Escofet amb Baró de Maials, al barri de Pardinyes. Diversos joves es van embolicar en una discussió. A la víctima li van clavar diversos cops i va rebre una punyalada al pit. Va resultar ferit de gravetat i va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova, on va haver de ser intervingut quirúrgicament. Va estar diversos dies hospitalitzat.

Per la seua part, els tres agressors van fugir però van ser localitzats minuts després a l’aparcament del Barris Nord. En el moment de la seua detenció, els tres suposats autors portaven ganivets i navalles que van ser decomissats.

tracking