SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Detecten múltiples dèficits al recinte dels Camps Elisis

Un informe de la Fecoll reclama millores al paviment i les instal·lacions || Postius aposta per abordar-les amb la Fira

Una de les imatges que il·lustra l’informe de la Fecoll.

Una de les imatges que il·lustra l’informe de la Fecoll.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un informe de la Federació de Colles del Aplec del Cargol (Fecoll) debatut ahir a la comissió d’Urbanisme constata múltiples deficiències al recinte dels Camps Elisis on se celebra aquesta festa, així com altres esdeveniments. Destaca el paviment deteriorat o desnivellat, embornals obturats, desaigües insuficients, el mal estat del Palau de Vidre (sense sortida d’emergència) o els lavabos i la instal·lació elèctrica. A més, planteja espais per acollir més penyes.

La regidora del PP Marisa Xandri va reclamar al govern municipal un informe tècnic i econòmic sobre aquestes deficiències i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, va assenyalar que quan van rebre al mes de juliol l’informe de la Fecoll, el va tramitar als responsables de les diferents àrees del seu departament. Va considerar que algunes actuacions poden fer-se a curt termini, però que d’altres són estructurals i serà necessari constituir un grup de treball amb Fira de Lleida per veure com es poden abordar.

L’equip de govern no preveu rectificar la seua decisió d’aixecar la suspensió de llicències

D’altra banda, Ángeles Ribes, de Ciutadans, va tornar a criticar la pancarta i el llaç que es troben instal·lats a la façana de la Paeria en suport als independentistes presos. “En el seu dia vaig preguntar per escrit si s’havien sol·licitat tots els permisos corresponents i no se m’ha contestat”. D’aquesta manera, Postius va explicar a la comissió que la regidoria de Participació determinarà com cal continuar amb el procés del disseny de la plaça de l’Auditori després que els tècnics municipals hagin acceptat una de les al·legacions presentades.

tracking