SEGRE

Detingut per agredir la seua parella en ple carrer a Lleida

En el que va d’any, la Guàrdia Urbana ha arrestat mig centenar de persones acusades de violència de gènere

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 43 anys va ser detingut divendres passat per presumptament haver agredit la seua parella al carrer Humbert Torres. Els fets van tenir lloc a les 17.10 hores, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va rebre un avís que s’havia produït una baralla entre una parella a la via pública.

Una vegada al lloc, els agents van localitzar la parella i van observar que estaven discutint a crits i de manera brusca, però sense poder observar cap agressió. Els urbans van parlar amb la dona, que va denunciar que la seua parella l’havia agredit en el transcurs d’una discussió. L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.

En el que va d’any, la Urbana ha arrestat mig centenar de persones acusades de violència contra la parella o exparella a la capital del Segrià. Dijous passat, va ser detingut un veí de Lleida de 52 anys acusat d’agredir la seua exparella al carrer Igualada, al costat de l’Eix Comercial. La dona va explicar als agents que havia anat al domicili de la seua exparella però que l’home li havia pegat i l’havia fet fora. Els agents van identificar l’home, que va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere en l’àmbit de la parella.

Telèfon d'atenció contra la violència masclista 900 900 120

tracking