SEGRE

Una jove denuncia un intent de segrest a Lleida per part de tres homes

La comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Detingut el caporal responsable de la informàtica de la Urbana de LleidaMagadalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 26 anys ha denunciat a la Guàrdia Urbana que diumenge a la matinada tres homes van intentar segrestar- la a l’avinguda de Madrid de Lleida. La dona va haver de ser atesa per un atac d’ansietat. Els fets es van produir, segons va explicar ahir la denunciant a SEGRE, la matinada de dissabte a diumenge. Dies abans, la jove va conèixer un jove en un viatge de Barcelona a Lleida que va contractar a través de la plataforma BlaBlaCar.

Posteriorment, els dos van quedar per sortir i es van trobar en un parell d’ocasions. Finalment, diumenge a la matinada, quan la dona es disposava a tornar a casa, l’home va mostrar una actitud sospitosa i, sense motiu aparent, la va agafar perquè es fiqués a l’interior d’una furgoneta en la qual hi havia un altre home i un individu que els esperava a la cantonada, segons el seu relat. La dona va fugir cap al Barri Antic malgrat que el suposat agressor es va quedar la seua bossa i el mòbil.

Poc després, la Guàrdia Urbana va localitzar la dona i la va portar fins a la comissaria perquè interposés una denúncia. Al cap de poca estona, el suposat agressor va tornar la bossa als Mossos d’Esquadra. La denunciant assegura que els tres homes van voler segrestar-la i ha sol·licitat que al principal sospitós li imposin una ordre d’allunyament. La Guàrdia Urbana ha derivat el cas als Mossos, que han obert una investigació.

tracking