SEGRE

TRANSPORT SERVEIS

Renfe ven bitllets de tren a les 21 sucursals de Correus a Lleida

La companyia vol atansar-se als municipis en els quals no hi ha venda directa

Imatge d’arxiu de la seu de Correus a la rambla Ferran de Lleida.

Imatge d’arxiu de la seu de Correus a la rambla Ferran de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ven des d’aquest dilluns passat bitllets de tots els seus trens AVE, Llarga Distància i Mitjana Distància (regionals) a les 2.400 oficines postals de Correus, 21 de les quals a la província de Lleida, segons l’acord assolit entre les dos empreses públiques.

La companyia ferroviària diversifica d’aquesta forma els seus canals de venda en vigílies que l’any vinent el transport amb tren s’obri a la competència i altres operadors entrin a l’AVE.

En l’actualitat, el gruix de les vendes de bitllets de tren es registra a través de la pàgina web de Renfe. A més, també els comercialitza a les taquilles de les estacions de tren i en agències de viatges.

Renfe, actualment immersa en un pla de digitalització i desenvolupament d’una aplicació per no només vendre els seus bitllets sinó d’altres transports, emmarca l’acord amb Correus en criteris de servei públic. En aquest sentit, l’operadora apunta al canal de venda que suposen les 1.297 oficines de Correus que es troben en zones rurals o de baixa densitat de població en les quals, segons les seues dades, resideixen més de quinze milions de ciutadans que no tenen accés a possibilitats de compra presencial de bitllets.

Precisament, a més de les 21 sucursals a la província, l’empresa està habilitant una desena d’oficines satèl·lit que poden dur a terme “totes les gestions que es pot fer des de la delegació provincial”. Algunes es troben a Torrefarrera, Alguaire, Alfarràs o Bellvís.

tracking