SEGRE

Detingut per tenir més de 130 plantes de marihuana en un habitatge proper a Lleida

L'arrestat, de 32 anys i veí de la capital del Segrià, està acusat d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de corrent elèctrica

Detingut per tenir més de 130 plantes de marihuana en un habitatge proper a Lleida

Detingut per tenir més de 130 plantes de marihuana en un habitatge proper a LleidaGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 32 anys, veí de Lleida i de nacionalitat colombiana, com a propietari d'una plantació de marihuana situada dins d'un habitatge d'una parcel·la propera a la capital del Segrià. Amb el seu arrest, dijous passat, els agents han culminat una investigació que va començar a principis del mes d'agost i que ha acabat amb el decomís de 132 plantes de marihuana, 2.449 grams d'aquesta substància estupefaent ja preparats per a la seva distribució i material per a la seva elaboració i manteniment. El detingut està acusat d'un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de drogues, a més d'un altre de defraudació de corrent elèctrica.

La intervenció va començar un cop els agents de la Guàrdia Civil van tenir constància de la possible existència d'un habitatge que s'estava destinant a una plantació il·legal de marihuana, el qual va ser localitzat posteriorment pels efectius d'aquest cos policial. A més, gràcies a la col·laboració de l'empresa elèctrica que el subministrava, es va comprovar que la instal·lació estava manipulada i que, per tant, la connexió de l'immoble a la xarxa s'havia fet de forma fraudulenta. Aquest fet suposava un greu risc d'incendi i danys a la línia d'alimentació, així com també greus perjudicis personals i materials tant per l'habitatge com pels del seu costat, segons ha detallat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Els agents van localitzar al propietari de la plantació en el moment en què aquest estava duent a terme tasques de cultiu i, després de registrar l'habitatge, van localitzar les 132 plantes de cannabis sativa (marihuana) en el seu procés final de recol·lecció i 2.449 grams de la mateixa substància ja preparats per a ser distribuïts.

tracking