SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Aparatosa col·lisió d'un vehicle contra un fanal a Lleida

L’accident es va produir a l’avinguda Victoriano Muñoz || Dos persones ferides en una nova col·lisió entre dos camions a l’autovia, aquesta vegada a Golmés

El vehicle accidentat ahir a Cappont va patir desperfectes al xocar contra un fanal.

El vehicle accidentat ahir a Cappont va patir desperfectes al xocar contra un fanal.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vehicle va tenir ahir una aparatosa sortida de via mentre circulava per l’avinguda Victoriano Muñoz, al barri de Cappont, i va acabar xocant contra un fanal. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 12.15 hores després de registrar-se l’accident a la rotonda entre Victoriano Muñoz i Fira de Lleida. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels serveis mèdics, encara que el conductor no es va fer cap tipus de lesió. Per causes que es desconeixen, el xòfer va perdre el control del turisme i va acabar encastat contra un fanal, que va quedar totalment danyat. La Urbana va donar avís a una empresa perquè retirés les restes del fanal, per la qual cosa es va acordonar la zona per garantir la seguretat.

D’altra banda, dos camions van col·lidir ahir a les 16.48 hores a l’A-2 al seu pas per Golmés en direcció a Barcelona, en una via en la qual aquest any s’han disparat els accidents. A conseqüència del xoc, els dos camioners, de 49 i 54 anys, van resultar ferits de diversa consideració.

Un d’ells es va quedar atrapat a l’interior de la cabina del tràiler i va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat, que van enviar tres dotacions. Els afectats van patir ferides de caràcter menys greu i lleu i van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar dos ambulàncies al lloc del sinistre. A causa del sinistre, es va haver de tallar un carril de l’autovia, la qual cosa va provocar retencions.

El vehicle accidentat ahir a Cappont va patir desperfectes al xocar contra un fanal.

El vehicle accidentat ahir a Cappont va patir desperfectes al xocar contra un fanal.ITMAR FABREGAT

tracking