SEGRE

TRIBUNALS DROGUES

Presó per traficar amb heroïna, que amagava entre la roba de la filla

Els agents van trobar onze embolcalls de la droga entre les peces íntimes de la menor a la casa del detingut || Acusat de vendre la mercaderia al Barri Antic

Vista general de la seu dels jutjats de Lleida.

Vista general de la seu dels jutjats de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida manté a la presó un acusat de traficar amb heroïna al Barri Antic de la capital del Segrià després que els agents trobessin heroïna a l’habitatge del detingut, que amagava la droga entre la roba interior de la seua filla, menor d’edat. D’aquesta forma, rebutja el recurs de la defensa per revocar la presó provisional, que sol·licitava que sortís del centre penitenciari fins i tot acceptant el pagament d’una fiança. Tanmateix, el tribunal considera que hi ha prou indicis que permetrien imputar al recurrent la presumpta comissió d’un delicte contra la salut pública en la modalitat de substàncies que causen un greu dany a la salut, castigat amb una pena de fins a sis anys de presó. Segons les diligències que es van portar a terme, el processat es dedicaria, amb altres investigats en la mateixa causa, i tots ells units per vincles familiars, al cultiu i producció de plantacions de marihuana, així com al tràfic d’altres substàncies com heroïna i cocaïna.

L’Audiència recorda que, segons les vigilàncies i seguiments policials, així com les intervencions i observacions telefòniques, es desprèn que l’acusat es dedica a la venda d’heroïna a la zona del Centre Històric de Lleida. Els agents van escorcollar el domicili, on van trobar onze embolcalls d’heroïna amagats entre la roba interior de la seua filla menor d’edat, així com 17.000 euros en metàl·lic. Per al tribunal, aquests fets justifiquen el manteniment de la presó preventiva. I, a més, també ho justifica a l’apreciar risc de fuga per part de l’acusat, davant de l’elevada pena de presó que podria afrontar.

Considera que es guanya la vida conreant marihuana i traficant amb drogues amb altres familiars

Així mateix, considera que hi ha risc de reiteració delictiva, ja que no s’ha acreditat que el detingut tingui un altre mitjà de vida que el de dedicar-se suposadament a la venda de substàncies estupefaents. D’aquesta forma, l’Audiència denega que pugui sortir de la presó fins que se celebri el judici.

La Urbana caça 3 vegades en un dia un jove portant maria en bici

Un ciclista de 25 anys va ser interceptat dijous a la tarda tres vegades per la Urbana mentre transportava marihuana per diversos carrers de Lleida. En total, li van confiscar 33 bossetes amb un pes de 60 grams. La primera actuació va ser a les sis de la tarda al carrer Príncep de Viana, quan una patrulla va donar l’alto a un ciclista i van notar una forta olor de marihuana. A l’inspeccionar la motxilla, els agents van trobar 16 bossetes amb marihuana. Més tard, a les 20.15 hores, la patrulla va veure aquest mateix jove al carrer Doctor Combelles, també amb bicicleta, a molta velocitat i sense llums. Els agents van comprovar que portava onze bossetes amb marihuana. Una hora després, els agents van tornar a veure el mateix jove al passeig de Ronda i en aquesta ocasió portava sis bossetes.

tracking