SEGRE

Detingut per donar-se a la fuga amb un vehicle que no era seu i sense permís

Imatge d'arxiu d'un control policial a la ciutat de Lleida.

La Guàrdia Urbana de Lleida sorprèn cinc conductors ebris en sis horesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquesta matinada un jove de 21 anys per donar-se a la fuga conduint un vehicle que no era seu, sense carnet i amb conducció perillosa.

Els fets han passat passades les 12 de la matinada d'aquest dimarts, quan una patrulla que realitzava el servei de vigilància al barri de Cappont ha observat un turisme que en veure el cotxe feia un canvi de carril, sense respectar un semàfor i circulava a alta velocitat pel carrer Doctora Castells. Els agents han iniciat la persecució del vehicle, que seguia saltant-se semàfors i obligava als altres conductors a realitzar maniobres per evitar accidents. Després de circular en sentit contrari pel carrer Bruc de la ciutat, el conductor ha aturat el vehicle a la plaça Bores i ha fugit corrents deixant dins del turisme els dos ocupants que anaven amb ell. Els agents, que no han pogut aturar el conductor fugat, han identificat la resta d'ocupants del vehicle, dos joves de 17 i 18 anys, moment en què ha aparegut la propietària del vehicle, la qual ha donat les dades del jove que conduïa el seu vehicle sense el seu permís. 

Un cop identificat, els agents han comprovat que el conductor, un jove de 21 anys nascut al Marroc i veí de Lleida, no tenia cap tipus de permís de circulació. Davant d'aquests fets, i després de tenir-lo plenament identificat, els agents han iniciat les diligències penals per apropiació indeguda, conduir sense permís i fer-ho de manera temerària.

tracking