SEGRE

BARRIS URBANISME

La Paeria accedeix a estudiar nous canvis de trànsit a l'Escorxador

Reunió de diversos edils amb la plataforma contrària que Lluís Companys i Acadèmia siguin unidireccionals || Preveuen enquestar tots els veïns

Membres de la plataforma, amb els representants de grups municipals.

Membres de la plataforma, amb els representants de grups municipals.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tots els grups municipals de la Paeria, excepte ERC, s’han compromès a estudiar nous canvis del trànsit a l’Escorxador, després que fa un any els carrers Lluís Companys i Acadèmia passessin a ser unidireccionals. Així ho van afirmar ahir membres de la Plataforma NoAlSentitÚnic, contrària a l’actual ordenació en aquestes dos vies, després de reunir-se amb representants dels grups, excepte ERC, cosa que va confirmar la regidora de Participació, Elena Ferre.

Portaveus de l’entitat van explicar que “ens han donat la seua paraula que en els pressupostos de la Paeria per al 2020 hi haurà una partida per fer un estudi complet del trànsit al barri”. En aquest sentit, van afirmar que caldria treure a licitació dos contractes, davant de la falta de personal municipal per dur-lo a terme. “Un perquè una empresa faci una enquesta a tots els veïns per conèixer la seua opinió sobre la mobilitat”, una cosa que denuncien que l’anterior govern municipal no va fer, “i un altre perquè una altra firma elabori una simulació de trànsit sobre les diferents possibilitats de mobilitat als carrers”, van explicar.

La Plataforma anava a presentar en el ple de demà una moció per revocar la modificació de Lluís Companys i Acadèmia, però la retiren. “Després d’aquesta reunió, hem decidit que ho ajornem fins que l’ajuntament tingui l’informe complet”, van apuntar. També van dir que “els tècnics municipals estudiaran altres afectacions, com el trajecte de les línies de busos, que van quedar afectades després del canvi de l’any passat”.

tracking