SEGRE

La Paeria assumeix enguany la meitat del cost de l'enllumenat nadalenc

Fins ara pagava el consum elèctric i aquesta campanya col·labora també en el procés d'instal·lació i desmuntatge

Instal·lació de llums de Nadal a la plaça Sant Francesc de Lleida.

La Paeria assumeix enguany la meitat del cost de l'enllumenat nadalencAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats de la Paeria i en col·laboració amb les diferents associacions de comerciants, assumirà aquest any la meitat de la inversió que es fa per Nadal en concepte d'enllumenat nadalenc. Fins ara, la Paeria pagava els consums d'aquestes instal·lacions. Aquest any, ha anunciat que participa econòmicament en els processos d'instal·lació i desmuntatge que fins ara assumien, íntegrament, les associacions de comerciants.

Una de les zones beneficiades serà l'Eix Comercial que aquest any s'havia plantejat no posar il·luminació nadalenca per motius econòmics. La regidora Marta Gispert acompanyada del president dels comerciants de l'Eix, Llorenç González, ha volgut remarcar que "és necessari donar un suport explícit als comerços del centre de la ciutat que són les que van patir d'una manera més directa les conseqüències dels aldarulls de l'octubre".

Marta Gispert ha explicat que "es farà una redistribució d'aquesta il·luminació festiva per donar prioritat a les zones on hi hagi vida comercial".

tracking