SEGRE

Detingut per amenaçar el seu cunyat i pegar amb cops de puny a dos agents a Lleida

Carrer Corts Catalanes a l'alçada del carrer Alcalde Porqueres

Carrer Corts Catalanes a l'alçada del carrer Alcalde PorqueresGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge un home per haver pegat i amenaçat el seu cunyat i agredir dos agents amb cops de puny.

Els fets van passar aquest diumenge, quan els agents van rebre un avís d'una baralla a les 21.50 h de la nit a l'avinguda Alcalde Porqueres, a l'altura del carrer Corts Catalanes. En arribar al lloc, un ciutadà va denunciar als agents que el seu cunyat s’havia barallat amb uns individus, ell havia intervingut per aturar la baralla i llavors el seu cunyat l’havia agredit a ell. Tot seguit, els agents van identificar el cunyat de l’agredit, de 21 anys, nascut a Colòmbia i veí de Lleida, el qual amb una actitud molt agressiva proferia amenaces de mort vers el seu cunyat amb el qual conviu. Mentre intentaven calmar-lo, aquest jove va agredir a dos dels agents amb cops de puny i aquests el van haver de reduir per la força.

Davant els fets, els agents van detenir l'home, V.D.G.B. com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, d’amenaces i de lesions lleus i un delicte d’atemptat als agents.

tracking