SEGRE

El ple de la Paeria rebutja un recurs del PSC contra l'aixecament de la suspensió de llicències urbanístiques

Una imatge del ple extraordinari d'aquest dimecres.

El ple de la Paeria rebutja un recurs del PSC contra l'aixecament de la suspensió de llicències urbanístiquesAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Lleida ha celebrat aquest dimecres un ple extraordinari amb un únic punt de l'ordre del dia: la proposta per desestimar el recurs de reposició presentat pel grup municipal del PSC contra l'aixecament de la suspensió de les llicències urbanístiques. El recurs qüestionava una decisió adoptada pel ple municipal del passat 27 de setembre, per deixar temporalment sense efecte la suspensió de llicències d'edificació i altres autoritzacions municipals, fruit de la decisió del govern de paralitzar el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

El recurs ha quedat rebutjat per 15 vots a favor (ERC, Junts per Lleida i Comú), 7 en contra (PSC) i 5 abstencions (Cs i PP).

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha assenyalat que la decisió està avalada per diversos informes tècnics i jurídics, que recullen jurisprudència en aquest àmbit. 

Nova aprovació inicial

La portaveu del govern municipal i segona tinent d'alcalde, Jordina Freixanet, ha reiterat que, un cop rebutjat el recurs, es mantindrà la planificació prevista en l'acord de govern. Contempla deixar sense efecte l'aprovació inicial del nou POUM i engegar els treballs necessaris per dur a terme una nova aprovació inicial, que aprofiti els esforços fets fins ara però que també incorpori nous consensos i la participació ciutadana.

tracking