SEGRE

Presó per trencar el nas a un vigilant de seguretat a Lleida

L’agressor ha estat condemnat a mig any de presó i a indemnitzar la víctima amb 1.370 euros

Vsita de la seu dels jutjats al Canyeret.

Vsita de la seu dels jutjats al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat Penal número 3 de Lleida ha condemnat a mig any de presó un jove que va reconèixer haver trencat el nas a un vigilant de seguretat d’un local de lleure nocturn. Condemnat per un delicte de lesions, també haurà d’indemnitzar la víctima amb 1.370 euros per les ferides que li va causar. Va ser un judici de conformitat després que la Fiscalia, la defensa i l’acusació particular, exercida per Xavier Prats, arribessin a un acord.

L’agressió es va produir la matinada del 17 de març de l’any passat a l’exterior de la discoteca La Nuit. Es considera provat que “l’acusat, després que fos requerit pel controlador d’accés de la discoteca perquè deixés d’increpar la resta de clients als voltants de la porta de l’establiment, amb ànim de menyscabar la seua integritat física, li va clavar un cop de puny al nas”, segons consta a la sentència.

A conseqüència del cop, el vigilant es va fer una contusió i una ferida al nas que va necessitar tractament mèdic. Li van haver de posar diversos punts de sutura i va necessitar set dies de curació, cinc dels quals impeditius. Així mateix, li va quedar una cicatriu al costat dret d’aquesta part del cos. Al ser una sentència de conformitat, la resolució és ferma i no es pot recórrer.

tracking