SEGRE

La Paeria estudia com tirar endavant amb el Morera

El regidor de Cultura assegura que estan “fent una anàlisi tècnica de totes les dades”

© La Paeria estudia com fer possible el nou Morera

© La Paeria estudia com fer possible el nou MoreraITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tinent d’alcalde de Cultura i Model de Ciutat, Jaume Rutllant, va afirmar ahir que estan “en una fase d’anàlisi de totes les dades que tenim a partir de l’aparició de les adoberies i la modificació del projecte” de conversió de l’edifici de l’antiga Audiència a la seu del Museu Morera, per decicir si poden tirar endavant el projecte. “Tot això implica analitzar exactament en quin moment es pot començar a executar. Estem buscant les vies per fer-ho possible. És en el que estem treballat”, va remarcar.

I és que, com ja va publicar ahir aquest diari, la paralització d’aquestes obres després que les empreses adjudicatàries notifiquessin a la Paeria que les veuen inviables amb l’actual pressupost posa en risc una ajuda de gairebé dos milions d’euros de fons europeus Feder, ja que estan compromesos al fet que en un any s’hagi executat el 70 per cent de l’operació.

Rutllant va insistir que «el procés d’anàlisi és precisament per a aquest objectiu, estem alineades totes les administracions per poder canalitzar-lo [el projecte], però això requereix uns dies per fer l’anàlisi tècnica i poder dir “vinga, això es pot fer d’aquesta manera”. Parlar abans de tenir l’anàlisi tècnica tancada no té massa sentit», va subratllar el tinent d’alcalde.

tracking