SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

VÍDEO | Incendi en un pis al barri de Cappont de Lleida

L’incendi va calcinar part d’un habitatge a Cronista Muntaner | Els inquilins estaven fora quan es va declarar el foc

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda en l’extinció d’un incendi en un pis del carrer Cronista Muntaner, a Cappont, que va obligar a confinar o desallotjar desenes de veïns. Els inquilins de l’habitatge no eren a l’interior en el moment en què es va declarar l’incendi, però sí el seu gos, que va acabar morint. El foc va començar a les 18.44 hores en un dels pisos de la cinquena planta del número 27.

Fins al lloc van acudir sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos i la Guàrdia Urbana i diverses ambulàncies del SEM. Els Bombers van poder donar-lo per controlat a les 19.21 hores i per extingit a les 19.32 hores. Preventivament, van confinar els veïns que eren dins d’altres pisos i van mantenir desallotjats aquells que eren al carrer. Posteriorment, van revisar tots els habitatges i van ventilar l’edifici. No va ser fins a les 20.30 hores quan els veïns afectats van poder tornar als seus domicilis.

Pel que sembla, el foc s’hauria originat per una pujada de tensió i les flames van calcinar el menjador, segons ens han informat els afectats. Els inquilins no van poder pernoctar al pis i van ser acollits per familiars.

Cronista Muntaner va quedar tallat al trànsit entre els carrers Llobregat i Agustins.

Cronista Muntaner va quedar tallat al trànsit entre els carrers Llobregat i Agustins.ITMAR FABREGAT

tracking