SEGRE

Condemnen per agredir la seua parella l'home investigat per maltractar el seu nadó

Nou mesos de presó i dos anys d’allunyament

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de lo Penal 3 de Lleida ha condemnat a nou mesos de presó al veí de Lleida de 39 anys A.C.T.T., en presó preventiva acusat d’agredir el seu nadó de només 12 dies l’agost passat, per maltractar la seva parella y mare del menor. La jutge també li imposa una ordre d’allunyament i comunicació durant dos anys.

La jutgessa considera provat que el 3 de juliol de l’any passat “va iniciar una discussió amb la seua esposa i, amb l’ànim de menyscabar la seua integritat física, la va agafar dels braços i la va tirar sobre el sofà, donant-li diversos cops al cap i agafant-la fortament pel coll, provocant que la víctima perdés el coneixement”.

La Fiscalia demanava una condemna d’un any de presó. L’acusat i la víctima es van negar a declarar al judici i els agents del Mossos que van atendre la dona després de l’agressió van assenyalar que va ser ella la que va trucar per demanar ajuda. Durant el judici, el fiscal va presentar alguns dels missatges en què l’acusat amenaçava la parella i en els quals ella relatava que patia maltractament fins i tot embarassada i al cap de poc temps de donar a llum. La jutge va llegir alguns d’aquests missatges en què l’acusat deia a la víctima que “tant de bo moris en el part”, “et mataré” o “espero que el teu fill naixi mort”.

tracking