SEGRE

URBANISME HABITATGE

Desallotjats del carrer Major porten al jutge la propietària

Denuncien haver estat en perill

Alguns dels afectats davant el bloc amb la denúncia al jutge de guàrdia.

Alguns dels afectats davant el bloc amb la denúncia al jutge de guàrdia.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos de les famílies desallotjades fa una setmana del número 33 del carrer Major per les deficiències del bloc han presentat una denúncia al jutjat de guàrdia contra la propietària i l’administrador de finques de l’edifici “per haver llogat habitatges d’un bloc que no ha passat l’ITE (Inspecció Tècnica d’Edificis) i per haver estat exposats a un perill d’ensorrament per esquerdes en terra, sostre i parets”.

A la denúncia, afirmen que “vam estar avisant l’administrador de la finca i la propietària que sentíem sorolls de trencaments” i exigeixen que se’ls torni els diners i una indemnització. En paral·lel, la propietat va donar fins ahir a les 19.00 hores de la tarda perquè els inquilins retiressin les seues pertinences o les consideraria abandonades.

No tots els afectats ho van fer al·legant que “no tenim ni temps ni cap lloc per fer una mudança” i van denunciar que “la propietat il·legalment digui que es quedi amb les nostres coses, però sabem que no té cap empara legal”. La propietària de l’immoble demanarà “ajuda” a la Paeria per treure els objectes “per començar les obres que ens exigeix”.

tracking