SEGRE

Neguen la llibertat al conductor que va atropellar mortalment una dona

L’Audiència diu que hi ha risc de fuga i reincidència || Acusat d’homicidi per imprudència greu, abandó del lloc i conduir drogat i sense carnet

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha denegat la llibertat al conductor de Mequinensa de cinquanta- dos anys que va ser arrestat el 23 de desembre per haver atropellat a l’avinguda de Pinyana una dona de setanta-nou anys que va morir hores després a l’hospital. El tribunal desestima el recurs presentat pel seu advocat al considerar que hi ha risc de fuga i de reincidència i per la gravetat de les penes a les quals pot ser condemnat. L’home és investigat pels delictes d’homicidi per imprudència greu, abandó del lloc dels fets, conducció sota els efectes de les drogues (va donar positiu en heroïna) i conducció sense carnet per pèrdua de punts. A més a més, el vehicle no comptava amb assegurança. L’atropellament es va produir el dia 23 al migdia, quan una veïna de Lleida de setanta-nou anys va ser atropellada per un vehicle mentre creuava un pas de vianants sense semàfor a l’avinguda de Pinyana, a Balàfia. El conductor va aturar el vehicle, però després va tornar a posar-lo en marxa i en les maniobres per apartar-lo, va passar per sobre de la dona, que jeia ferida de gravetat a la carretera. Va baixar del vehicle i va iniciar una fuga a peu. Diversos testimonis van ajudar a auxilil’arribada dels serveis d’emergències. Va ser traslladada en estat molt greu a l’hospital Arnau de Vilanova, on va morir al cap d’unes hores. El conductor va ser detingut poc després per la Guàrdia Urbana a l’estació d’autobusos quan es disposava a tornar a Mequinensa.

Va consumir heroïna

A la declaració davant del jutjat de guàrdia, l’home va admetre que havia comprat i consumit heroïna i, pel que sembla, era habitual que es desplacés fins a Lleida per comprar droga. També va reconèixer que agafava el cotxe malgrat que no tenia carnet i que, quan ho feia, havia consumit drogues. Fiscalia va demanar presó i la jutges va acordar aquesta mesura, que ara l’Audiència ha ratificat.

Dilluns passat va morir a Lleida una dona atropellada per un conductor drogat i que es va escapar.

Dilluns passat va morir a Lleida una dona atropellada per un conductor drogat i que es va escapar.ITMAR FABREGAT

tracking