SEGRE

L'Escola Cervantes aconsegueix frenar el tancament del centre i mantindrà la línia de P3

Educació i Paeria asseguren que treballaran de forma cooperativa per repensar el futur de l’escola, amb el compromís d’establir un diàleg amb la comunitat educativa

Alumnes sortint divendres passat de l’edifici del carrer Cavallers del col·legi Cervantes.

Alumnes sortint divendres passat de l’edifici del carrer Cavallers del col·legi Cervantes.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat educativa de l'escola Cervantes de Lleida ha anunciat que després d'una reunió amb la Paeria, no es tancarà ni la línia de P3 ni el realitzarà el progressiu tancament de l'escola.

En un comunicat conjunt, el Departament d'Educació i la Paeria asseguren que no tancaran l'escola i que treballaran de forma cooperativa per repensar el futur de l’Escola Cervantes, amb el compromís d’establir un diàleg amb la comunitat educativa. Així, el Departament mantindrà l’oferta de P3 a l’escola Cervantes de cara a la preinscripció per al curs 2020-2021. A més a més, el Departament assegura que revisarà el mapa escolar de la ciutat, per tal de valorar la funció d’aquest centre educatiu, en el marc de la lluita contra la segregació escolar. 

És per això, que el Departament i la Paeria treballaran per millorar conjuntament  aquesta escola, amb el consens i la participació de la comunitat educativa, les famílies i les entitats vinculades a l'escola en una taula de diàleg i planificació. L'objectiu és fer una prospecció sobre el futur del centre i abordar les actuacions urgents per revertir la situació actual de segregació.

Tal i com va avançar SEGRE, Educació va comunicar la previsió de tancar dos o tres línies de P3 a Lleida per l'excés d'oferta a causa de la caiguda de la natalitat. Una mesura que afectaria a l'Escola Cervantes de Lleida, situada al centre històric de la ciutat, en un intent del departament per lluitar contra la segregació escolar. 

tracking