SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Tres detinguts a Lleida per cinc robatoris en locals de la capital i d'Alcarràs

Eines robades trobades en un vehicle dels sospitosos.

Eines robades trobades en un vehicle dels sospitosos.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns a la matinada tres homes, de 26 i 29 anys, acusats de cometre cinc robatoris amb força en establiments. Segons va informar ahir la policia catalana, que va dur a terme la detenció amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, els arrestats són de nacionalitat romanesa i veïns de Lleida i Riells i Viabrera. Les detencions es van produir després que s’informés del robatori amb força en un bar del passeig de Ronda, on es van emportar diners de la caixa.

La Urbana havia rebut una trucada d’un veí informant que havia vist tres homes tirant una bossa en un contenidor, en la qual hi havia roba negra, eines i monedes. Gràcies a la descripció, es va detenir els presumptes lladres.

Una vegada a comissaria, els Mossos d’Esquadra els van relacionar amb quatre robatoris més amb força comesos entre el 16 i el 20 de gener. El primer va ser al parador del Pla de Gualda, on es van emportar diners de la caixa.

El 18 i 19 de gener hi va haver robatoris forçant la porta a dos farmàcies d’Alcarràs i Lleida i dilluns, en una ferreteria de la capital del Segrià. Els agents van trobar al vehicle dels sospitosos diversos objectes robats com maletes d’eines. Es preveu que avui passin a disposició judicial.

tracking