SEGRE

EQUIPAMENTS EDUCACIÓ

Un pavelló de Lleida s'inunda cada vegada que plou

El de l’Escola Espiga es nega cada vegada que plou || Passa des de fa anys i Educació preveu solucionar-ho aviat

Operaris de l’ajuntament eliminen l’aigua acumulada del poliesportiu.

Operaris de l’ajuntament eliminen l’aigua acumulada del poliesportiu.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló de l’Escola Espiga s’inunda cada vegada que plou i deixa de ser operatiu per a les classes d’Educació Física durant uns dos dies. Succeeix des de fa més de set anys i, finalment, el departament d’Educació té previst solucionar-ho una vegada per sempre en breu, segons va confirmar ahir el director del col·legi, Jose Antonio Góngora.

“Pel que sembla, la bomba d’aigua que hi ha no té prou força per absorbir l’aigua que s’hi acumula, per la qual cosa Educació la canviarà per una altra amb més potència”, va explicar. “Quan el pavelló queda inoperatiu, utilitzem altres espais multidimensionals del col·legi, però no és el més idoni, ja que, per exemple, no tenen vestidors”, va apuntar. Va afegir que el departament d’Educació tenia previst arreglar-lo fa unes setmanes, però que un problema administratiu n’ha retardat el procés.

Va explicar que cada vegada que plou i s’inunda aquest espai, “donem l’avís a la Paeria perquè enviï operaris perquè assequin i netegin el paviment”. Altres membres de la comunitat educativa van apuntar que “com que el pavelló està situat a un nivell inferior al del col·legi, creiem que l’aigua baixa des del pati i després surt a la superfície pel terra del poliesportiu”. Van manifestar que “la inoperativitat del pavelló ens afecta més a l’hivern, ja que si utilitzem el pati fa molt fred”.

L’escola té una oferta educativa des de P3 fins a sisè de Primària, amb dos línies per curs. Hi estudien un total de 453 alumnes.

tracking