SEGRE

BARRIS VEÏNS

Polèmica a Cappont per un mediador d'ERC amb la Paeria

L’associació de veïns diu que no els representa || El PSC veu “inacceptable” la figura d’un “comissari polític” al barri

Imatge d’arxiu d’una visita d’Amor a Cappont.

Imatge d’arxiu d’una visita d’Amor a Cappont.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

ERC ha posat en marxa “la figura de secció de barri” a Cappont, un militant i veí del barri que s’encarrega de traslladar qüestions i problemes de Cappont al partit i aquest, a l’equip de govern de la Paeria. Tanmateix, l’associació de veïns va afirmar ahir que no ens representa i que “només acceptem com a interlocutor el regidor del barri [Ignasi Amor, d’ERC] i l’alcaldia i no un partit polític”. La presidenta veïnal, Veni Ros, va dir que “a ell el podem escoltar com un veí més, el que no pot ser és que un veí solucioni els problemes del barri”. Així doncs, va dir que “des de l’associació no acceptem que aquesta persona s’atorgui unes atribucions que no li toquen”.

Aquesta “figura” va ser denunciada ahir pel grup municipal del PSC, que la va titllar de “comissari polític”. El cap de l’oposició, Fèlix Larrosa, ho va qualificar d’“inacceptable, ja que no entra en cap model de gestió política” i va assegurar que “només es tracta de posar un filtre entre les associacions de veïns i la Paeria a través d’un partit polític, una cosa que no es pot fer en cap cas”. El PSC va dir que preguntarà al govern si aquesta figura s’ha incorporat a altres barris. En aquest sentit, el membre de la secció de barri d’Esquerra Republicana a Cappont, Javier Casanovas, va dir que “està previst que arribi a Balàfia i Pardinyes”.

Baiget diu que ERC té aquesta figura, que s’encarrega de traslladar al partit els temes del barri

Va explicar que “els estatuts del partit preveuen aquesta figura, independentment de si som o no al govern” i que “el Col·lectiu Cultural, la llar de jubilats i els comerciants la valoren positivament”.

Per la seua banda, el president de la secció local d’ERC, Josep Maria Baiget, va afirmar que “el partit té aquesta figura, que són militants del barri, participen en les activitats i traslladen al partit el que consideren convenient”.

El president de la Cultural, Josep Torres, va dir que “no hi tenim cap inconvenient, però el nostre interlocutor oficial és el regidor del barri”, i el president dels comerciants, Jordi Cunillera, va assenyalar que no en tenia constància, però ho va veure “positiu”.

tracking