SEGRE

Detingut per fer tocaments a dos joves en un local de Lleida

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir diumenge a la matinada home d’uns quaranta anys acusat de fer tocaments a dos joves que es trobaven en un local de lleure al carrer Bonaire de Lleida. Segons van informar fonts pròximes, els fets van tenir lloc entre les tres i les quatre de la matinada, quan dos joves van denunciar que un individu que era a l’establiment els havia fet tocaments. Aquestes mateixes fonts van assenyalar que primer va assaltar una de les noies i, quan aquesta va aconseguir que no la molestés més, va fer tocaments a l’altra. L’incident també el van presenciar altres clients del local, així com els vigilants de seguretat, que també van actuar. La Guàrdia Urbana va detenir aquest home acusat de dos delictes d’abusos sexuals i també per amenaces. Aquest mes de gener, els Mossos van arrestar un jove de vint-i-quatre anys acusat de, com a mínim, quatre atacs sexuals a noies, entre les quals dos menors de dotze anys, en ple carrer.

El jove va ingressar en presó preventiva després de declarar al jutjat de guàrdia, que va decretar-ne l’ingrés a la presó a l’estimar un “molt alt perill de reincidència” i per evitar que pugui fer qualsevol actuació contra les víctimes. La investigació es va iniciar a finals del 2018 després que els Mossos rebessin una sèrie de denúncies de joves que explicaven que havien estat assaltades per un home en ple carrer per fer-los tocaments. De moment, se li atribueixen assalts als barris de Balàfia, Pardinyes i Institus.

Després d’ingressar a la presó de Ponent, els agents investiguen si és l’autor de quatre atacs sexuals més. L’assaltant sempre utilitzava el mateix modus operandi, ja que atacava les víctimes per l’esquena per fer-los tocaments i es cobria amb una gorra o una caputxa. Els Mossos no descarten que hi hagi més víctimes.

tracking