SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Acusat d'agredir la seua mare de 71 anys a Lleida

Els fets van tenir lloc dimarts a la nit al carrer Pintor Albert Vives de Pardinyes i la víctima va ser atesa pels serveis sanitaris per l’estat de nerviosisme en què es trobava

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va arrestar dimarts un home acusat d’agredir la seua mare septuagenària. Segons va informar la Policia Local, els fets van tenir lloc pocs minuts després de dos quarts d’onze de la nit al carrer Pintor Albert Vives, a Pardinyes. Els agents van rebre l’avís d’una agressió i, quan van arribar al lloc dels fets, van localitzar en ple carrer una dona de 71 anys que va denunciar que el fill l’havia agredit al seu domicili. Així mateix, un home que era al lloc va explicar que va ser ell el que va donar la veu de l’alarma al sentir la dona cridar. Després d’avisar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) perquè atenguessin la víctima, que estava nerviosa i havia rebut diversos cops, els agents van accedir a l’habitatge de la dona, on van localitzar el presumpte agressor. Davant dels fets, van procedir a arrestar J.C.V.M., de 48 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

Durant l’any passat, els Mossos d’Esquadra van registrar més de mil denúncies per violència masclista a les comarques lleidatanes, la qual cosa representa una mitjana de tres casos al dia per maltractament a dones. Per aquests fets, es van detenir 331 agressors, quatre d’ells menors d’edat.

Pel que fa a la violència en l’àmbit familiar, la policia catalana va atendre l’any passat un total de 189 dones a la província de Lleida que havien denunciat ser víctimes d’algun tipus de maltractament per part d’un familiar. Segons indiquen les últimes dades dels Mossos, es van produir 150 casos de trencaments de condemna, la qual cosa significa que els maltractadors, tant en l’àmbit de parella com familiar, es van saltar les decisions judicials i van incomplir les mesures de protecció de les víctimes, com l’ordre d’allunyament o de comunicació.

tracking