SEGRE

SUCCESSOS URBANA

Acusat de sostreure productes d'una farmàcia del carrer Sant Martí de Lleida

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar dijous per un delicte lleu de furt un ciutadà acusat de sostreure productes d’una farmàcia situada al carrer Sant Martí. Els fets van tenir lloc a les 13.45 hores quan una patrulla va acudir fins a l’establiment al ser requerida per un robatori. Els responsables van explicar que un individu havia agafat diversos articles i havia fugit corrent.

Amb la descripció facilitada, es va obrir una investigació que va finalitzar poc després quan una patrulla va localitzar el presumpte autor al carrer Veguer de Carcassona. Els agents van identificar l’home, un veí de Lleida de 42 anys i nascut a Suïssa, i el van denunciar per un delicte lleu de furt. També li van obrir una acta per incomplir les mesures cautelars en relació amb el decret de l’estat d’alarma.

D’altra banda, la Urbana va denunciar penalment per un delicte contra la seguretat en el trànsit un veí de Lleida de 35 anys que va ser sorprès conduint malgrat que no tenia el carnet per la pèrdua de tots els punts. Els agents van detectar la infracció a les 2.10 hores de la matinada d’ahir a la rotonda de la plaça França, a Balàfia. El conductor va intentar saltar-se el control quan li van donar l’alto i va conduir de manera temerària fins que va ser interceptat. Els agents van comprovar que el conductor no tenia punts i li van imputar el delicte viari.

tracking