SEGRE

SUCCESSOS ESTAT D?ALARMA

Detingut per desobediència després de ser multat set cops per saltar-se el confinament a Lleida

Denunciat un conductor a l’Alt Urgell que va passar per pistes forestals i que volia anar a Barcelona

Un home ahir al matí als horts de Rufea.

Un home ahir al matí als horts de Rufea.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres a la ciutat de Lleida un home de 61 anys per desobediència després que en els últims quatre dies fos denunciat en set ocasions per la policia catalana i la Guàrdia Urbana per saltar-se la prohibició de sortir al carrer per l’alerta sanitària. L’arrest es va produir cap a les 12.15 hores al carrer Pi i Margall. L’home, veí de la ciutat i de nacionalitat espanyola, va assegurar als agents que ningú li podia impedir de sortir al carrer i que continuaria fent-ho, segons van informar ahir des dels Mossos d’Esquadra.

Finalment, i després de tornar a mostrar-se reticent a abandonar la via pública, va ser arrestat pel delicte de resistència i desobediència a l’autoritat. D’altra banda, els Mossos també van denunciar divendres a l’Alt Urgell el conductor d’un totterreny que s’havia saltat el confinament i havia accedit a Catalunya des d’Andorra a través de pistes forestals. L’home va ser enxampat en un control i pretenia anar a veure la seua parella a Barcelona. Per la seua part, la Guàrdia Urbana va aixecar una dotzena d’actes durant la matinada d’ahir.

Veïns de la plaça de l’Ereta denuncien la presència de grups de persones

D’altra banda, i malgrat les restriccions, hi ha persones que continuen sortint al carrer sense tenir un motiu justificat. Ahir, per exemple, es va poder veure algun ciutadà als horts de Rufea malgrat que es tracta d’una activitat prohibida excepte que sigui per a una activitat professional. D’altra banda, veïns de la plaça de l’Ereta s’han queixat a la Guàrdia Urbana de la presència de diversos grups de persones. Els veïns també van assegurar que dos homes van pernoctar la passada nit als porxos.

Un home ahir al matí als horts de Rufea.

Un home ahir al matí als horts de Rufea.ITMAR FABREGAT

tracking