SEGRE

ESNOTICIA

Els carrers i parcs i la canalització de Lleida s'omplen d'esportistes, passejants i famílies

Centenars de persones van sortir a fer exercici i caminar a la capital del Segrià || Elasticitat d’horaris i una discreta presència policial per evitar grupets i assegurar que es respectessin els torns

Passejants pel carrer Jaume II mentre els esportistes corren per la canalització

Passejants pel carrer Jaume II mentre els esportistes corren per la canalitzacióMAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rares vegades s’havien vist a la ciutat de Lleida tants esportistes, o almenys tants ciutadans equipats per fer esport, com ahir a primera i última hora del dia. La canalització i els principals carrers de la ciutat es van omplir de xandalls i pantalons curts sense que hi hagués una carrera popular o un altre esdeveniment esportiu. Eren centenars de persones que, de forma individual, van voler gaudir del primer dia en què les normes sobre confinament els permetien sortir a fer exercici. I és que gairebé dos mesos després de l’inici de l’alerta sanitària, les ganes de fer-ho eren palpables i l’ambient era d’alegria i alleujament.

A les sis del matí es va obrir la veda perquè els més matiners comencessin a circular. No obstant, al matí la franja de temps en la qual es van veure més persones al carrer va ser de 9 a 10. A la tarda, els aplaudiments al personal sanitari de les vuit del vespre van donar el tret de sortida del segon torn, que es va prolongar fins a les onze. Hi va haver elasticitat amb els horaris, que no es van seguir estrictament, però sí una discreta presència policial per evitar grupets i advertir del final del torn els corredors sense rellotge. Una veterana corredora va dir que “és fàcil reconèixer els que no corren habitualment”. Alguns ho feien amb texans i camises i es feien selfies per immortalitzar el moment. Molts van aprofitar per quedar amb els amics, això sí, respectant les distàncies de seguretat.

Des dels balcons hi va haver qui va posar música per animar els corredors, com Eye of the Tiger, de la pel·lícula Rocky.

Passejants pel carrer Jaume II mentre els esportistes corren per la canalització

Passejants pel carrer Jaume II mentre els esportistes corren per la canalitzacióMAGDALENA ALTISENT

tracking