SEGRE

ESNOTICIA

Els majors de setanta anys es queixen del “poc temps” del torn de tarda

Les persones grans van aprofitar el bon dia per sortir de casa.

Les persones grans van aprofitar el bon dia per sortir de casa.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els majors de 70 anys i persones dependents van poder tornar a trepitjar el carrer després dels esportistes al matí i abans que tornessin a la tarda. La majoria va reconèixer que “de 10 a 12 no hem sortit perquè no hem tingut temps i preferíem sortir de set a vuit de la tarda”. És el cas de la Josefina i l’Alfredo, que van aprofitar el seu passeig de mitja tarda per anar a portar un present a la seua néta. “L’han hagut de recollir a la porta i li hem amagat una pretita propina dins del regal”, van afegir. D’altra banda, la María i el seu marit també van optar per sortir a la tarda, però van criticar que “tenim molt poc temps per passejar” a la tarda, mentre que creuen que la creixent calor aviat els dissuadirà de sortir al matí. Justifiquen que s’ampliï el seu torn a la tarda al·legant que “com que fa dos mesos que no sortim de casa, ara ens cansem molt ràpid al caminar i hem d’anar parant per poder gaudir del passeig”.

L’ampliació del torn de tarda per a la gent gran va ser una reivindicació d’aquest col·lectiu, que ahir ho comentava en grupets, mantenint les distàncies i amb mascaretes i guants. “Podríem tenir el mateix temps que al matí i que els esportistes sortissin més tard”, va suggerir una altra dona.

Per la seua part, la principal preocupació de l’Antonio no era l’horari, sinó saber si dilluns podrà anar al seu hort als Alamús. “Vull anar a plantar tomates”, va comentar.

tracking