SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

L'agressor de rambla Ferran de Lleida va clavar una brutal pallissa a la seua exparella

Li va colpejar a la cara i el cos i li va col·locar una navalla al coll || La víctima es va refugiar a casa d’una amiga i va trucar a la Urbana, que va arrestar l’acusat

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana

Imatge de la comissaria de la Guàrdia UrbanaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’home que va ser detingut diumenge a la tarda en un pis de la rambla Ferran de Lleida va clavar una brutal pallissa a la seua exparella, a la qual va amenaçar col·locant-li una navalla al coll. Va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i detenció il·legal. El presumpte agressor és un veí de Lleida de 41 anys que va demanar un habeas corpus que va ser rebutjat. L’agressió es va produir al migdia quan l’home va accedir al domicili de la víctima sense consentiment. Pel que sembla, l’home va començar a agredir la seua exparella clavant-li cops a la cara i per la resta del cos. Posteriorment, es va treure una navalla i la va col·locar al coll de la dona, que estava atordida. Així mateix, la víctima va intentar fugir però el suposat agressor l’hi va impedir. Finalment, va poder escapar-se i es va refugiar a casa d’una amiga, des d’on va trucar a la Guàrdia Urbana per denunciar el succés. La Policia Local es va desplaçar fins al domicili de la víctima per comprovar si l’home era a l’interior. Els agents el van trobar amagat al canapè del llit i li van decomissar la navalla. Va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i detenció il·legal. Pel que sembla, tindria antecedents per fets similars. La dona va ser traslladada a un centre mèdic per ser atesa.

Les denúncies per violència masclista a la Guàrdia Urbana han descendit un 70 per cent durant el període de confinament, segons dades de la Guàrdia Urbana i que va donar a conèixer la setmana passada la Paeria durant la comissió de Polítiques de Gestió de la Seguretat i el Civisme. Han estat tres casos davant dels deu que es van registrar en el mateix període del 2019. Per la seua banda, els Mossos han augmentat el control de víctimes o de situacions de risc durant l’estat d’alarma perquè moltes de les dones convivien o tenen relació amb els seus agressors.

tracking