SEGRE

ESNOTICIA

Unes 900 famílies a la jornada de portes obertes virtual de la UdL

De tot l'Estat, França i el Regne Unit

La jornada de portes obertes de la UdL va ser virtual a causa del coronavirus.

La jornada de portes obertes de la UdL va ser virtual a causa del coronavirus.UDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 1.615 persones de 887 nuclis familiars van participar en la primera jornada virtual de portes obertes de la Universitat de Lleida (UdL), xifres que comporten superar el rècord de les dos sessions presencials celebrades el 2019, amb 830 famílies. La jornada es va articular entorn d’un web amb sessions informatives virtuals, vídeos amb testimonis d’alumnes i un xat per a consultes.

Les famílies es van connectar des de diferents punts de Lleida i la resta de Catalunya, així com d’Aragó, el País Valencià, els Balears, el País Basc, Navarra, Madrid, Andalusia, Castella i Lleó i Canàries. També hi va haver visites telemàtiques de quaranta-vuit famílies d’Andorra i dos de França i el Regne Unit.

La vicerectora d’Estudiants, Montse Rué, va destacar que “hem complert amb l’objectiu d’atansar la UdL a les famílies, proporcionant informació detallada dels estudis i activitats”.

La facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social va ser la que va rebre més visites (236 famílies), seguida de l’Escola Politècnica Superior (200) i la facultat d’Infermeria i Fisioteràpia (169).

tracking