SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Apunyalen al tòrax un home als voltants dels Camps Elisis de Lleida

La víctima va demanar auxili al pavelló 3 de Fira de Lleida, que acull els temporers || De 32 anys i natural de Ghana, va ser traslladat ahir a la nit a l'Arnau de Vilanova

Vista exterior del pavelló número 3 de Fira de Lleida, on es van produir els fets.

Vista exterior del pavelló número 3 de Fira de Lleida, on es van produir els fets.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser agredit amb una arma blanca ahir a la nit als voltants dels Camps Elisis i va arribar pel seu propi peu a prop del pavelló número 3 de Fira de Lleida, complex que acull els temporers que arriben a la ciutat, per demanar auxili. Els fets van tenir lloc pocs minuts després de les nou de la nit quan, pel que sembla, un home de nacionalitat ghanesa i de 32 anys va demanar ajuda a uns transeünts després de ser agredit amb una arma blanca a l’altura del tòrax. Immediatament es va donar l’avís i es van traslladar fins al lloc dels fets diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre la víctima i van acabar traslladant-la a l’hospital Arnau de Vilanova amb una ferida superficial al pit que, segons les primeres informacions, no era greu. Al tancament de l’edició es desconeixien les causes que van poder provocar l’agressió i es buscava l’autor de l’agressió, que no havia estat detingut.

L’últim succés relacionat amb armes blanques a Ponent es va produir fa poc més d’una setmana també a Lleida. Concretament, al barri Universitat on un home en va apunyalar un altre a la cama després d’una discussió en un bar i va fugir posteriorment. En aquest cas la víctima tampoc va ser ferida de gravetat. D’altra banda, a començaments d’aquest mes, al barri de Cappont la Guàrdia Urbana va detenir un home per intentar agredir i robar a un altre amb una arma blanca. En aquest cas la víctima va resultar il·lesa, mentre que l’agressor va ser arrestat posteriorment després d’un ampli dispositiu de recerca. Entre els mesos de gener i març d’aquest any, es van registrar un total de 44 casos de lesions i baralles a la província de Lleida, segons el balanç de criminalitat publicat per ministeri de l’Interior, dada que suposa un 4,8% més que en el mateix període de l’any passat.

tracking