SEGRE

ESNOTICIA

Els lleidatans tornen a omplir les botigues de l'Eix Comercial

A l'espera de rebre clients de la Franja

Imatge d’alguns dels lleidatans que van omplir ahir l’Eix Comercial.

Imatge d’alguns dels lleidatans que van omplir ahir l’Eix Comercial.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans van tornar a omplir ahir l’Eix Comercial, tant al matí com a la tarda, fins que la pluja va fer acte de presència a última hora. El president dels comerciants de l’Eix, Llorenç González, va explicar que la gran majoria de les persones que van caminar per aquesta zona comercial eren “passejants més que clients”, encara que va fer una valoració positiva tant del nivell de vendes d’ahir com de la resta de la setmana. González va atribuir l’alta afluència de persones a l’inici del mes i al bon temps que va fer durant la major part de la jornada.

Així mateix, González va assegurar que molts dels establiments de l’Eix esperen poder rebre els clients de la Franja, sobretot del Baix Cinca. De moment, aquests no poden venir a comprar a Lleida perquè la mobilitat entre diferents comunitats autònomes no es preveu que s’autoritzi fins que s’arribi a la nova normalitat o que acabi l’estat d’alarma degut al coronavirus.

S’ha de recordar que la gran majoria de comerços de l’Eix Comercial van reobrir les portes amb l’entrada a la fase 1 de la desescalada, el passat 18 de maig.

tracking