SEGRE

Dos detinguts per una pallissa homòfoba a la terrassa d'un bar

Les víctimes van recriminar als dos homes que els increpessin per la seva orientació sexual i aquests van respondre amb cops de punys i puntades de peu

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge dos homes, de 30 i 28 anys, ambdós veïns de Lleida i de nacionalitat ucraïnesa, com a presumptes autors d'una agressió homòfoba

Segons la policia, els fets es van produir ahir, a les 17 hores, en una terrassa d'un bar del carrer Magdalena de la capital del Segrià, quan dos homes, amb signes d'embriaguesa, van increpar per la seva orientació sexual a una altra parella d'homes que es trobaven en la mateixa terrassa.

Les víctimes dels insults els van recriminar la seva actitud i com a resposta els detinguts els van agredir violentament a cops de puny i puntades. Els testimonis que es trobaven al lloc van intentar aturar l'atac i, finalment, els dos agressors van marxar ràpidament en direcció al carrer Major.

Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents van aconseguir localitzar i detenir els dos agressors quan es trobaven a la plaça Sant Joan de Lleida. Simultàniament, altres dotacions policials i el SEM van atendre les víctimes al lloc dels fets.

Als dos agressors se’ls va detenir com a presumptes autors d'un delicte de lesions i un delicte d'odi.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, passaran properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking