SEGRE

SUCCESSOS DELICTES

Provoca un accident a Lleida mentre seguia amb el cotxe la seua exparella

L'incident es va produir a Alcalde Porqueres i l'infractor tenia una ordre d'allunyament || L'acusen de trencament de condemna i de conducció temerària

Imatge d’arxiu del quarter de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu del quarter de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va arrestar dimarts a la tarda un veí de Lleida de 37 anys per perseguir pel carrer la seua exparella malgrat que tenia en vigor una ordre judicial d’allunyament. L’incident es va produir a l’avinguda Alcalde Porqueres quan faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre, quan una dona i la seua actual parella van denunciar que un home els estava seguint des de feia una estona amb el vehicle, fent diverses maniobres perilloses que van acabar ocasionant un lleu accident de trànsit. Els agents que es van traslladar al lloc van identificar el causant del sinistre com J.L.M.M., un veí de Lleida de 37 anys al qual constava una ordre d’allunyament respecte a la seua exparella. Davant dels fets, la Policia Local el va arrestar com a presumpte autor de sengles delictes de trencament de condemna i conducció temerària i va iniciar les diligències judicials corresponents per aquests càrrecs.

Fa una setmana, un home de 33 anys també va ser arrestat per la Guàrdia Urbana per atansar-se a la seua exparella, de la qual tenia una ordre d’allunyament. Una dona va alertar llavors la Policia Local perquè enviés una patrulla al carrer Pi i Margall, on es trobava, perquè feia estona que la seua exparella la seguia. Els agents van localitzar aquest individu a una distància de 50 metres i, després de comprovar que una ordre judicial en vigor que li prohibeix atansar-se a la dona, el van arrestar.

Durant els tres primers mesos d’aquest any, els Mossos d’Esquadra han comptabilitzat a les comarques lleidatanes prop de seixanta denúncies per trencaments de condemnes judicials, delicte pel qual han efectuat una trentena de detencions. Aquesta xifra suposa nou arrestos més que el mateix període de l’any passat, quan els Mossos van registrar-ne un total de 21. Així mateix, durant tot l’any passat van registrar a la província 240 denúncies per aquests fets delictius, que van derivar en gairebé un centenar de persones arrestades.

tracking