SEGRE

Brot en una residència de Lleida ciutat amb 13 usuaris i cinc empleats positius

L’hotel Rambla, amb 42 aïllats i a La Manreana, 27 amb Covid

Imatge de l’exterior de l’hotel Rambla, a l’estació de trens.

Imatge de l’exterior de l’hotel Rambla, a l’estació de trens.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut va confirmar aquest dilluns a SEGRE que hi ha hagut un brot de SARS-CoV-2 a la residència Castrillón de Lleida ciutat que ha afectat 18 persones, 13 residents i 5 empleats. Fonts de la conselleria van explicar a SEGRE que el 17 de juny passat es van detectar diverses persones del geriàtric amb símptomes, per la qual cosa Salut va fer la PCR als treballadors i als seus usuaris (té 43 places). Les mateixes fonts van detallar que no s’havia detectat cap cas fins ara a la residència, a Ciutat Jardí, i que s’ha reforçat l’assistència amb auxiliars i infermers i equips de protecció. Dels 13 residents positius, 4 estan ingressats.

D’altra banda, les fonts de Salut van informar que hi ha 42 persones aïllades a l’hotel Rambla, de les quals 7 tenen el Covid, i que la majoria són temporers, ja que també hi ha persones que no poden confinar- se al seu domicili. Respecte a la granja escola La Manreana, hi ha 24 temporers positius i dos més estan aïllats a l’alberg de Seròs.

D’altra banda, la província de Lleida ha registrat 28 casos més –tots menys un han estat detectats al pla–, segons el balanç de diumenge, cosa que suposa un descens després del repunt de dissabte, un total de 38. Així els infectats són 3.473, les defuncions es mantenen en 239 i les altes, en 1.314. A més, hi ha 14 ingressats, 4 a l’UCI.

tracking