SEGRE

Salut notifica una nova mort per Covid a Lleida i 23 contagis més

La xifra total de víctimes mortals confirmades amb coronavirus se situa ara en 240

Ambulàncies a l'entrada d'urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Lleida suma 5 morts i 58 positius en coronavirus en un sol diaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha comunicat aquest dijous 3.549 casos de coronavirus confirmats a la demarcació de Lleida, el que representa 23 més que en el balanç anterior. D'aquesta manera, els nous contagis diaris baixen lleument una jornada més, després dels 29 anunciats ahir.

Pel que fa a les víctimes mortals, Salut confirma una nova defunció a Lleida, per la qual cosa la xifra total de morts per coronavirus a la província és de 240.

D'altra banda, el balanç diari manté el total d'altes hospitalàries en 1.318.

En el conjunt de Catalunya, Salut ha comunicat, amb dades de les funeràries, deu noves morts per covid-19 en les últimes hores. Això situa la xifra global de víctimes en 12.533. A banda, s'han detectat 91 nous casos positius testats (65 menys que dimecres) i la xifra total puja a 70.864.

D'entre les víctimes, 6.841 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (sis més), 4.095 ho han fet en una residència (quatre més) i 795 al domicili (una més), mentre que les no classificades per falta d'informació són 802 (una menys). Fins ara hi ha hagut 4.134 persones ingressades greus, les mateixes que en les últimes 24 hores, i actualment en són 60, la mateixa xifra que en el balanç de dimecres.

tracking