SEGRE

Torra: "No podem gestionar les residències com a fins ara"

El president ha participat en la inauguració de les jornades telemàtiques 'Àgora de Lleida' organitzades per la Paeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assumit aquest dimarts que caldrà fer canvis en la gestió de les residències d’ancians després que hagin estat un dels principals focus de la pandèmia del coronavirus: "No podem gestionar com a fins ara". "Avui sabem que no podem gestionar les residències com ho hem fet fins ara i convé que estiguin molt més integrades en l’àmbit de salut", ha expressat el president en la inauguració de les jornades telemàtiques organitzades per l’Ajuntament de Lleida 'Àgora de Lleida. Oportunitats i Aliances per a la ciutat postcovid'.

Durant l’acte en què també ha intervingut l’alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo i el president de la Diputació, Joan Talarn, Torra ha assegurat que després de l’epidèmia hi haurà canvis profunds d’estructures, com la salut i tot l’àmbit sociosanitari.

"No volem reconstruir res, cap model passat, sinó que volem construir un futur disruptiu que ens porti a un nou país", ha afirmat Torra en el seu discurs en què ha insistit que és necessari tot el talent de la societat catalana per tirar endavant la fase de recuperació.

Per la seua part, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha explicat que els eixos d’aquestes jornades es basen en els del Pla d’Acció Municipal que l’impacte del Covid-19 ha obligat a revisar i ha precisat que la trobada permetrà obtenir idees i projectes que s’incorporaran al pla.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, en la seua intervenció, ha animat l’Ajuntament de Lleida a "exercir una capitalitat còmplice amb els municipis que la vinculen a la seua realitat econòmica i social, i en el seu imaginari cultural, que s’estén de la plana al Pirineu.

El president de la Generalitat, Quim Torra, en un moment de la seua intervenció telemàtica a la jornada.

Torra: "No podem gestionar les residències com a fins ara"

tracking