SEGRE

ENSENYAMENT PLANIFICACIÓ

Inici de curs esglaonat a la UdL i amb un 55% de docència presencial

Els de primer començaran el 30 de setembre, la resta de cursos el 21 i Infermeria, Medicina i Inefc, el 14 || El 50% de classes a Batxillerat i FP poden ser en línia

Aquest final de curs la docència ha estat virtual a la UdL i col·legis.

Aquest final de curs la docència ha estat virtual a la UdL i col·legis.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida (UdL) preveu un inici de curs esglaonat al setembre. Els de primer tindran sessions de benvinguda els dies 24 i 25 i el 30 començaran les classes. La resta de cursos començaran el 21, excepte Infermeria, Medicina i Inefc, que ho faran abans, el 14. Així ho va indicar el vicerector d’Ordenació Acadèmica, Francesc Giné, que va anunciar també que una mitjana del 55% de classes seran presencials a primer i entre el 40 i el 45% a la resta de cursos. Va afirmar que han planificat les activitats de cada assignatura que seran online o presencials, així com els horaris, perquè els estudiants els coneguin abans de la matrícula, que comença el 20 per als de segon, tercer i quart. Per als de primer és al setembre. Cada facultat determina quins dies hi haurà classes virtuals i presencials, sota la premissa de grups estables. “L’important és que no hi hagi rotació d’alumnes. Per exemple, un grup de primer hi anirà dimecres i dijous i un altre, dilluns i dimarts, intentant que no es barregin.” Les aules estaran al 40-50% de la seua capacitat per la distància de seguretat.

D’altra banda, les instruccions d’Educació per al nou curs escolar determinen que a Batxillerat i Formació Professional es poden plantejar models híbrids de docència en els quals la presencial “no podrà ser inferior” al 50 per cent. Detalla que si a l’haver més docents es creen més grups, “es podran constituir per cicles, cursos continus o internivells, com es fa habitualment a les escoles rurals”. Preveu emfatitzar l’educació emocional i la cultura digital.

tracking