SEGRE

Larrosa paga 3.000 € de mòbil i veu negligent el govern de la Paeria

Afirma que hi ha una “crisi de participació"

Larrosa acusa el govern municipal de culpar el PSC per justificar la seva

Larrosa acusa el govern municipal de culpar el PSC per justificar la seva "incapacitat" a l'hora de gestionar la ciutatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de l’oposició i líder del grup del PSC, Fèlix Larrosa, va explicar ahir que ha pagat pel seu compte la factura de 3.000 euros del seu mòbil corporatiu i que després de parlar amb Telefónica “he constatat que la Paeria no ha tingut interès a resoldre la situació”, i ha indicat que ha quedat acreditat que no hi va haver “ni un mal ús ni un abús”. D’altra banda, Larrosa “va reprovar el Govern en matèria de participació”. Va afirmar que “he rebut queixes de veïns als quals la Paeria els ha trucat sense el seu permís perquè participin en el congrés de la Lleida post-Covid” i va denunciar que “no s’hagi consultat la ciutadania sobre la mobilitat i que no es respongui a preguntes de veïns ni a les demandes dels firaires i d’empleats municipals”.

Larrosa va explicar que “representants sindicals de la Urbana m’han confirmat que alguns agents s’han fet les proves del Covid pel seu compte” i va recordar que no s’ha creat el comitè de crisi que va sol·licitar l’alcalde a la Generalitat. “Sembla que els consellers només vénen a fer-se la foto. Tampoc sabem quan s’aplicaran els ajuts que la Generalitat va prometre per als temporers”, va manifestar. Finalment, es va preguntar “qui governarà la ciutat del 10 al 23 d’agost, quan els edils del govern deixin el seu mòbil perquè estaran de vacances”.

tracking