SEGRE

EMERGÈNCIES FOCS

Espectacular incendi sense ferits d'un autobús a la partida de Llívia

Al vehicle no viatjaven passatgers i les flames van afectar un cotxe estacionat || Desallotgen un edifici de l'avinguda les Garrigues per un foc en un pis

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un autobús urbà de la línia 10 va quedar ahir completament calcinat després d’un espectacular incendi a la partida de Llívia que no va causar ferits. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 17.40 hores, quan es va originar un foc per una fallada mecànica i ràpidament es va estendre a tot el vehicle. Les flames, que també van afectar parcialment un cotxe que estava estacionat i un fanal, van generar una gran columna de fum visible des de diferents punts de Lleida. A l’adonar-se de l’incident, el conductor va baixar del vehicle, en què, segons va informar la Guàrdia Urbana, no viatjaven passatgers en aquell moment. Fins al lloc es van traslladar diverses patrulles de la Policia Local i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que ràpidament van apartar el turisme limítrof però no van poder fer res per evitar que l’autobús es cremés completament.

A primera hora del matí, els Bombers també van sufocar un incendi que va afectar un pis situat en el número 40 de l’avinguda les Garrigues de Lleida i que va obligar a desallotjar preventivament tot l’edifici. Per causes que es desconeixen, el foc es va originar pocs minuts abans de les deu del matí i va afectar la cuina i part del mobiliari. A l’habitatge hi havia un menor que, segons van informar els Mossos d’Esquadra, va sortir de l’habitatge pel seu propi peu i no va resultar ferit. En l’incendi van treballar sis dotacions, que van apagar les flames en mitja hora. I al carrer Xavier Puig i Andreu, a Pardinyes, es va registrar l’incendi d’un forn en un pis.

Bombers van activar cinc dotacions i van sufocar les flames en mitja hora.

Bombers van activar cinc dotacions i van sufocar les flames en mitja hora.ITMAR FABREGAT

Bombers van activar cinc dotacions i van sufocar les flames en mitja hora.

Bombers van activar cinc dotacions i van sufocar les flames en mitja hora.ITMAR FABREGAT

tracking