SEGRE

Compromís per millorar la xarxa de carril bici de Lleida

Llum verda a la seu del Col·legi de Metge

Nou carril bici a Fleming - Les obres del nou carril bici a l’avinguda Doctor Fleming, entre Ronda i Magí Morera, ja estan finalitzades. Així, les bicis poden circular en el costat que dóna al mercat municipal i una mitjana amb arbres separa e ...

Nou carril bici a Fleming - Les obres del nou carril bici a l’avinguda Doctor Fleming, entre Ronda i Magí Morera, ja estan finalitzades. Així, les bicis poden circular en el costat que dóna al mercat municipal i una mitjana amb arbres separa e ...MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Urbanisme de la Paeria va acordar ahir la seua adhesió a l’estratègia de la bibicleta 2025, una iniciativa de la Generalitat per fomentar l’ús de la bicicleta. D’aquesta manera, el consistori es compromet a millorar la la xarxa de carril bici de la ciutat i incrementar-la, augmentar les zones 20 i 30, millorar la senyalització per a ciclistes i construir més aparcaments de bicicletes. D’altra banda, també es va ratificar el pla de millora per construir la nova seu del Col·legi de Metges de Lleida a l’avinguda Rovira Roure.

Per la seua part, el portaveu del PSC, Jaume Sellés, va recordar que la compra de la comissaria de Sant Martí que el consistori va tancar dimarts “forma part del llegat socialista”, ja que va ser durant el mandat del PSC quan es van iniciar els tràmits per a la compra.

La seua homòloga de Cs, Ángeles Ribes, va preguntar quins usos es donarà a aquest espai, ja que està qualificat com una zona verda, alhora que va denunciar la brutícia dels carrers, “especialment a l’Eix Comercial”. Ribes va lamentar que el consistori no informés els grups de la compra.

Per la seua part, l’edil del PP Marisa Xandri va demanar que es recuperin les Hores Blaves dels parquímetres, una iniciativa que oferia 50 hores anuals per aparcar gratis a la zona blava i que es va suspendre al febrer.

tracking