SEGRE

COVID

Els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida segueixen baixant fins als 185, 4 menys que dimecres

Les ingressats a les UCI dels diferents centres hospitalaris també disminueixen i aquest dijous en són 21

Sala d’espera exterior al costat de la carpa del CUAP de Prat de la Riba.

Sala d’espera exterior al costat de la carpa del CUAP de Prat de la Riba.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre d'ingressats amb covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida ha baixat aquest dijous i se situa en els 185, quatre menys respecte al dia anterior, segons el Departament de Salut. Les ingressats a les UCI dels diferents centres hospitalaris també disminueixen i aquest dijous en són 21. Des de l'1 de juliol, un total de 200 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de 6.

Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 36, una menys que dimecres, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa colònies La Manreana de Juneda.

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 68 persones ingressades amb coronavirus, una més respecte a dimecres. D'aquestes, 11 es troben a l'UCI i 57 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades ha disminuït en 2, passant de 41 a 39. D'aquestes, 34 es troben a planta i 6 estan a l'UCI.D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi puja a 16 el número de persones ingressades, un més que dimecres, i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 62 persones, quatre menys que dimecres, de les quals 5 a l'UCI i 57 a planta.

Finalment, respecte a les persones que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla augmenten de 16 a 23, de les quals 5 amb covid positiu i 16 contactes. A La Manreana hi ha 13 persones, totes amb covid positiu, 8 menys que dimecres.

tracking