SEGRE

Lleida suma quatre noves morts per coronavirus i els nous casos s'incrementen en 136

El risc de rebrot es manté alt, però continua baixant, mentre que a l'Alt Pirineu i Aran és moderat

Vista de l’exterior de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Vista de l’exterior de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha notificat a través de la seua web de dades 4 noves morts per coronavirus a la regió sanitària de Lleida, que s'afegeixen a les 10 anunciades en el balanç de dilluns, tot i que no s'identifica les dates concretes de les defuncions. Així, la província suma 285 morts confirmades per coronavirus des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa als contagis confirmats, Salut recull 136 casos més en el balanç d'ahir dimarts –134 a la regió de Lleida i 2 a la de l'Alt Pirineu i Aran– , notificat aquest matí, un increment diari similar al de les últimes jornades. En aquest sentit, el risc de rebrot a la plana de Lleida continua sent "alt", segons Salut, tot i que continua a la baixa, mentre que al Pirineu és "moderat".

En total, la província acumula 9.061 casos de Covid-19, dels quals 8.500 a la regió sanitària de Lleida, 561 a l'Alt Pirineu i Aran, 6.167 al Segrià (+97 en el balanç diari) i 4.150 a Lleida ciutat (+64).

Del total de 285 defuncions, 177 corresponent al Segrià i 134 a la capital.

D'altra banda, els ingressos a l'UCI s'han reduït en una persona en les últimes hores, fins a les 13, mentre que Salut comunica un total de 98 pacients ingressats en hospitals públics de Lleida, un menys que el dia anterior

tracking