SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut per assaltar 5 gasolineres i un restaurant a punta de ganivet

Un veí d'Alcarràs de 47 anys arrestat pels Mossos a Lleida || Hores abans hauria atracat un bar de la vella N-II i una estació de servei de la carretera Ll-11

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dimarts al matí a la ciutat de Lleida un veí d’Alcarràs per ser el presumpte autor de sis assalts a punta de ganivet, cinc en gasolineres i el sisè en un restaurant. Està acusat de sis delictes de robatoris amb força i intimidació amb ús d’instrument perillós.

La detenció es va produir a primera hora del matí, hores després que es produís un atracament en un restaurant situat a la carretera N-II, al terme municipal de la capital del Segrià. A les 1.40 hores, un individu va amenaçar el treballador amb un ganivet i li va demanar la recaptació de la caixa registradora. La víctima es va resistir i l’atracador, davant d’aquesta oposició i el consegüent forcejament, li va causar ferides lleus en una mà. Posteriorment, va fugir. Unes hores després, a les 06.15 hores, es va produir un altre atracament en una gasolinera situada a la carretera LL-11, també a Lleida. Immediatament els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar el suposat atracador quan circulava per la mateixa Ll-11. Els agents van aturar el vehicle en el qual anava a l’altura de l’avinguda de l’Exèrcit i, després de constatar que el conductor coincidia plenament amb la descripció que tenien de l’autor dels atracaments, van procedir a la seua detenció.

Va forcejar amb un empleat d’un restaurant, al qual va causar ferides lleus a una mà

La investigació també va determinar que el detingut seria l’autor d’almenys quatre atracaments més que es van cometre durant l’última setmana en gasolineres i estacions de servei d’Alcarràs, Bell-lloc d’Urgell i Alcoletge. En tots els casos sempre utilitzava el mateix modus operandi: amenaçava els treballadors amb un ganivet i sostreia els diners de la caixa registradora.

L’arrestat, del qual no consten antecedents policials per fets similars, passarà pròximament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Canyeret.

tracking